sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Sauris ja Räyhis seikkailevat, osa 9


Kaksikko täytti maahan kaivetun kuopan, ”lihaliemikuutiot” siirtyivät Pekan pikkutakin povariin ja kaksikko ryhtyi kampamaan Espan puistoa läpi löytääkseen Jopo-Petterin nauhattomat boomeriskeittikengät. Puukengistä, tai siitä puukengästä mitä oli enää jäljellä, oli pohja kulunut liki puhki. Hippi siirtyi tassuttelemaan paljain jaloin ja tutki puukengänrämää.

”Hei Peqi?” Hippi aloitti

”Älä sano mua Peqiksi” Sanoi Pekka ja kurtisteli kulmiaan.

”Mä vaan mietin, että miksi me vedettiin Pappatunalla artsityyliin ja melkein kuoltiin, kun me lähdettiin tuolta Johanneksen kirkon luota ja meidän piti mennä Stringbergin vesssaan ja matkaa on siis joku 500m. Mehän oltais kävelty tää matka parissa minuutissa.” Hippi pohdiskeli ääneen.

”En siis kirjaimellisesti ymmärrä nyt yhtään” vastasi Pekka ja seisoi sen näköisenä, ettei kirjaimellisesti ymmärtänyt yhtään mitään.

”Siis ei kyse ollut siitä, että miten nopeasti tai kätevästi me oltaisiin liikuttu vaan siitä, että kuinka paljon kunniaa meidän liikkumisesta koitui!” Pekka selitti ja levitti kätensä levälleen demonstroidakseen kunnian määrää.

”Nyt ei ihan avaudu” totesi hippi ja nappasi ison luteen parrastaan.

Pekka näytti kärsivältä. ”Rakas bänditoverini, kukkopillin mestari, tamburiinin sulttaani. Kyse on se, miten COOLILTA me vaikutetaan. Eihän ketään kiinnosta joku bändi joka kävelee paikasta toiseen. Mieti kunka paraikaa iltapäivälehdissä kirjoitellaan viihdeuutisiin meidän loistokkaasta etenemisestä. Kyse on ulkomusikaalisista seikoista, coolit kollit ajaa nitrometaanilla käyvällä pappatunalla artsityyliin tavallisena keskiviikkona samalla kun LAMPAAT painaa 9-17 duunia kauluspaidoissa”

”No nyt mä tajuan!” Hippi sanoi ja varmuuden vuoksi pamautti itseään kämmenellä otsaan. ”Tää on sama juttu kuin ne Star Trek-trikoot esiintymisasuina!”

Pekka katsoi bändikaveriaan epäuskoisena; ”Star Trek -trikoot???? Ne on alkuperäiset Danny Shown esiintymisasut vuodelta 1972!!!”jatkuu huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti