keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Koronaepidemian paras kaveri on suomalainen jukuri ja jurpous

Hehe heh. Oikeasti ei naurata.

Kun sähköiset potkulaudat tulivat Eurooppaan, uutisoitiin laajalti miten ne ovat ongelma. Suomessa naureskeltiin;

"Ei jumalauta, kyllä ne etelänmaalaiset on tyhmiä. Jättävät skoottinsa poikittain jalkakäytäville ja pinoihin ajoradoille. Ulkomaanpellet! LOL! Ei täällä kyllä KOSKAAN kukaan jättäisi skoottiaan keskelle jalkakäytävää"

Sitten kun sähköpotkulaudat tulivat Suomeen niin meni vissiin päivä ja uutisissa oli, miten niitä on jätetty runsaasti poikittain jalkakäytäville ja pinoihin ajoradoille. Ja kovasti ihmeteltiin, että mites nyt näin?

Nyt kun koronavirusepidemia on levinnyt pandemiaksi, täällä ollaan uutisoitu miten riskiryhmään kuuluvat ihmiset pitkin Eurooppaa eivät ole noudatteneet viranomaisten suosituksia ulkonaliikkumisen vähentämisestä, mikä on johtanut valvottuun ulkonaliikkumiskieltoon, ja täällä ollaan naureskeltu;

"Ei jumalauta, kyllä ne etelänmaalaiset on tyhmiä. Lähtevät kaikki samaan ruuhkaan ruokakauppaan, discoon tanssimaan, ostarille hengaamaan. Ulkomaanpellet! LOL! Ei täällä kyllä KOSKAAN kukaan uhmaisi valtiovallan kehoituksia!"

Ja nyt kun epidemia on Suomessa niin mitä riskiryhmäläiset tekevät?

Änkevät kaikki kello 16:15 sinne automarkettiin, vaikka käsittääkseni työttömät ja eläkeläiset voisivat käydä kaupassa koska vain, käyvät huvikseen kahvilla ja sosialisoivat ihan normaalisti. Pari geenialtaan matalan päädyn elämäm koulululaista saattaa vielä ääneen todeta, että "ei tässä mitään kunhan ei ovenkahvoja nuolla hah hah heko heko haha hah."

Ensi viikolla ollaan vissiin kaikki neljän seinän sisällä hamstrattujen vessapaperipakettien keskellä ja fiksuimmat meistä mietittivät kukin tykönään "ei vittu miten tässä nyt taas näin kävi?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti