torstai 4. kesäkuuta 2020

Ensitestissä The Other Danish Guy bokserit

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö, mielelläni kyllä harrastan sellaista ja kuluttuja-arvioita varten otan vastaan mitä tahansa keskioluesta purjeveneisiin, tiedoksi vain kaikille.


Koko homma sai alkunsa kun petyin isosta nettikaupasta tilaamiini boksereihin. Ne pettivät minut vuoden käytön jälkeen mitä ikävimmällä tavalla repeämällä suoraan ns. ”pakkauksen alta”. Voin sanoa, ettei ole haljumpaa fiilistä, kuin kesken työpäivän tiedostaa kuinka rakkaat kruununjalokivet laskeutuvat boksereista työhousujen sisäiseen ilmatilaan. Paitsi ehkä anopin muuttaminen olohuoneeseen.

Takaraivossa kutkutti bokserivalmistajista vain yksi: The Other Danish Guy, siispä painelin nettisivuille hämmästelemään.

Boksereiden hinnat olivat n.33€ kpl, mikä on mielestäni paljon kalsareista. Myönnettäköön että Tarjoustalosta ostamani 3,3€ bokserit eivät yleensä kauaa kestäneet, eivätkä itse asiassa päälle kympinkään kalsongit kovin laadukkailta tuntuneet. ”No mikäs siinä, kerran tässä vain eletään!” sanoin ja painoin tilausnappia.


Hämmästys oli suuri kun sunnuntaiehtoona tilattu tuote oli jo tiistaina aamupäivästä noudettavissa matkahuollon toimipisteessä. Paketti oli hillityn kokomusta ja ylhäisen tuntuinen. Sisällä oli toinen vielä tyylikkäämpi pakkaus, joka tarkensi sisältävänsä luxus underwarea. Irrotin paketin mukana tulleen laskuerittelyn ja huomasin siinä käsin kirjoitetun saatteen, jossa ylistettiin pakaroitteni olevan kuin kreikkalaisella jumalalla joskin pian komeammin verhotut! Tärisevin sormin avasin paketin ja tartuin kirkkaan turkooseihin boksereihini.

Mikä sormituntuma näissä onkaan! Ensimmäiseksi piti tarkistaa, että ihanko oikeasti nämä on tehty merivesistä ongituista jämäverkoista ja sun muusta, sillä olisin voinut vannoa että kangas olisi kudottu enkelten hiuksista. Ensimmäiseksi vedin bokserit päähäni ja hivelin kasvojani kankaan läpi; mikä ihan pehmeys! Seuraavaksi tarkistin saumat, ne olivat särmät ja moitteettomat ja lupasivat sanattomasti, että kestävät ja kestävät kuten vm.95 Hiacen moottori. Vyötärönauha oli sopivan leveä sekä pehmeä, eikä vauvanpehmeää hipiääni ärsyttämään löytynyt sitä inhaa pesulappua.

Sitten sovitus. Jännitti. Olin katsonut TODG:n nettisivuilta kokotaulukon ja todennut olevani joka mitalla* XL-asteikon yläpäässä, mutta hivenen alle XXL asteikon alapään. Olin kuullut muilta käyttäjiltä, että näitä boksereita ei kannata tilata varmuuden vuoksi yhtä kokoa isompana.

Pujottauduin varovasti boksereihin ja vedin ne ylös. Fiilis oli upea. Materiaali joustaa yllättävän paljon, mutta ei purista. Lahkeet asettuivat napakasti reisiä vasten eivätkä juuri liikahtele, mutta päivän päätteeksi mitään juovia ei nahasta löydy. Vyötärönauha on napakka, mutta ei myöskään ahdista. Materiaali on keinokuitua, mutta maagisesti se ei hiosta kuten Neuvostoliiton aikaiset viskoosikalsarit, eikä se tunnu imevän itseensä kehon ryönää kuten puuvillaiset kilpailijansa. 48 tunnin kestotestissä ei kalsareista suostunut irtoamaan inhaa hien ja kusen lemahdusta. Boksereissa on ilo tehdä sekä fyysisiä töitä, että ulkoilla niin kävelyn kuin pyöräilyn muodossa. Materiaali tummuu kastuessaan, eli jos lerssi vuotaa bisnesten jälkeen kuin puolalainen tislauspannu, suosittelen tummia versioita.


Kehumme:

+ Luksuksen fiilistä

+ Parin päivän käyttötestin perusteella mukavuutta

+ Nopeaa toimitusta

+ Värivalikoimaa

+ Saatavuutta

+ Käsin kosketeltavaa laatua

+ Kierrätysjuttua


Moitimme:

- Vaimo hiplaa ja ehdottelee kun yrität näissä katsoa telkkaa ja juoda kaljaa


Kenelle:

Kenelle vaan miehelle joka arvostaa sartoriaalista eleganssia ja haluaa parasta. Bokserit ovat toki 33€ arvoisina hinnakkaat, mutta mikäli on varaa investoida, suosittelemme. Nettiputiikkiin saa myös lahjakortteja joten kaikille meille, jotka olemme kehnoja keksimään lahjoja, on nyt helppo ratkaisu tulevaisuuden ylioppilasjuhliin ja muihin kissanristiäisiin.*SEN mitta meni tietenkin aina XXL-asteikolle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti