perjantai 22. heinäkuuta 2011

Broileri-feta salaatti

Broiskua saa kaikkialta, joskus jopa löytää sitä mikä ei ole tapettu sillä keltaisella liisterillä!

Salaattiin kaikki perinteiset ja feta. Yllätyksekseni havaitsin myös, että pirkka aurinkokuivatut tomaatit ovat aika prkleen hyvänmakuisia. Broileri kannattaa laittaa omaan marinadiin hetkeksi, helpon, hyvän ja nopean marinadin saa kun sekoittaa astiassa pari ruokalusikallista hunajaa ja saman verran Chipotle Tabascoa. Vähän mustapippuria sekaan..

Broisku paistetaan kuumalla pannulla nagaöljyssä, eikä haittaa vaikka pinta vähän mustuisi.

Krutongit syntyivät luomukauraleivästä, joka oli -30% tyrkyllä alepassa . Pannulle 50/50 suhteessa oliivi- ja rypsiöljyä. Lopuksi pari ruokalusikallista tryffeliöljyä. Paistetaan kauniin ruskeaksi.

Siinähän on jotain viherää koristetta!?

2 kommenttia: