torstai 7. heinäkuuta 2011

Aji Cristal tuorejuustolevite

Tämä on helppo ja hyvä tapa maistella yhtä suosikkichiliäni. Osta kaupasta purkki tuorejuustoa ja pari kolme Aji Cristal-chiliä. Tuoretta Aji Cristalia saa isommista marketeista tai tilaamalla Chilikaupasta.

Pese chilit, ota kanta pois. Leikkaa pituussuuntaan halki ja viipaloi. Yhdistä tuorejuustoon.

[Image]

[Image]
Ei muuta kuin leivän päälle!

2 kommenttia:

  1. Tuo on hyvää.
    Aika montaa chililajiketta olen tuossa kokeillut ja Aji Cristal on kyllä parhaita. Siinä on sopiva polte, paljon makua ja tuoksukin vielä.

    Arkikäytössä sekoitan chilisilpun sulatejuustoon. Jopa maustamaton Eldorado muuttuu herkuksi, kun siihen silppuaa itse maun. Sen voi tehdä suoraan pöytärasiaan, kun ensin on osan poistanut ja pitänyt juustoa jonkin aikaa huoneenlämmössä.

    VastaaPoista
  2. Jeps. Välillä on tullut vielä lisättyä aivan pikku ripaus Fataliin nagajauhetta tuorejuustoon. Kuten omassa blogissasi kirjoitit, sekoittamalla eri lajikkeita voidaan makukirjoa laajentaa.

    VastaaPoista