keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Sauris ja Räyhis seikkailevat osa, 12


Röpö-Pietari ja Pekka Sauri katsoivat toisiaan silmiin ja kävivät keskustelua ajatuksen voimalla:

Meidän pitää nyt keksiä jotain ja äkkiä” Pekka morsetti kulmakarvojaan heilutellen.

Suuttuukohan toi poliisi jos laitan palamaan näitä maasta löydettyjä tuotteita?” Hippi yritti telepaattisesti viestittää.

Mä yritän saada tänkin näyttämään musavideoon liittyvältä!” Pekka yritti sädettää ajatuksensa hipin kaaliin intensiivisen tuijotuksen avulla.

Äh hitot homeafgasta, olisko mulla taskun pohjalla vielä niitä sieniä mitä Risto kasvattaa treeniksellä?” Hippi mietti nyt jo toveristaan ohi katsoen ja täysin ajatuksiinsa vaipuneena.

Pekka selvitti kurkkuaan; ”Hyvä on! Paljastan kaiken!” hän puhui juhlallisesti, ”Tämä oli osa performanssia! Taidetta!

Poliisi katsoi kaksikkoa kuin kahta järkensä menett..tai no jätetään sanomatta. Pekka kumartui supattamaan jotain Hipin korvaan ja tämä nyökytteli ymmärtäväisen oloisena.

Kaikkien suureksi hämmästykseksi yöelämäprofessori lähti toverinsa avustuksella kiipeämään kansallisrunoilijamme patsasta pitkin, tavoitellen Eino-sedän kaulan ympärillä killuvaa vannetta. Päästyään vaimeasti kiroillen istumaan patsaan hartioille alkoi Pekka riisua vaatteitaan.

Peqi hei! Ei nyt mitään stripteasea, muista mitä kävi Viru-hotellissa!” Hippi huuteli hädissään patsaan juurelta.

Älä viitsi muistuttaa!” Pekka vastasi ja tiputti rasvaisen pikkutakkinsa maahan toverilleen; ”sitä paitsi se oli Risto Hanhen vika kun laittoi sitä syyhypulveria mun kauluksesta sisään!!

SYYHYPULVERIA? Se oli bolivialaista kokaiinia! Vaivalla hankittua boostaamaan meidän rock-uskottavuutta!” Hippi rääkyi patsaan juurelta. 

Poliisisetä vaikutti enemmän ja enemmän kiinnostuneelta parivaljakostamme.

Olkoot vaikka Maradonan hovihankkijan marssipulveria, syyhypulveriksi se muuttui pölistyään mun verkkopaidan ja nahkan väliin!” Pekka vastasi tuohtuneena yläilmoista.

Väkijoukko likaisen hipin kanssa seurasi silmä kovana mitä kansallisrunoilijamme yläpäässä tapahtui; näytti aivan siltä kuin hikinen yöelämäprofessori olisi pingotellut, enemmän tai vähemmän valkoista, aluspaitaansa mopedin vanteen ympärille. Yleisöstä kuului epäuskoista mutinaa ja jopa suoranaisia vastalauseita.

Pekka napitti kauluspaitansa kiinni ja luisketteli alas pitkin kansallisrunoilijamme vartta.

Tadaa!” hän julisti voitonriemua uhkuen.


jatkuu huomenna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti