perjantai 7. syyskuuta 2018

Liity joukkooni! Maailmanloppu tulee!

Olen kauhulla seurannut uutisvirtaa sulavista napajäistä, lämpenevästä ilmastosta sekä Juha Sipilän naamataulusta ja vaipunut lähes penttilinkolamaiseen epätoivoon. Tutkiessani tänään taloyhtiömme sekajäteroskista, ja löytäessäni sieltä roppakaupalla sinne kuulumatonta jätettä, ymmärsin että maailmanloppu on aivan nurkan takana.

En aio kuitenkaan herätä postapokalyptiseen dystopiaan tyhjin käsin ja varustautumatta vaan teen kuten MIES!

Aion asennuttaa Hiaceeni alustakorotussarjan, jolla maavaraa saadaan tarpeeksi akseleille asennettaville monster truck -renkaille.

Lisäksi muutan luotettavan 2.4 litraisen rivinelosen etukammiodieselin toimimaan nitrometaanilla.

Mikäli näette minut edellä kuvaillussa ajoneuvossa, Monster-Hiacessa, ajavan ilman paitaa yläkropan lihakset (moottori)öljystä kiillellen, olen todennäköisesti matkalla hiekka-aavikolle perustamaan uutta, maailmanlopun jälkeistä, yhteiskuntaa jonka perustoiminnot pyörivät nitrometaanin keräilyn, spontaanin väkivallan ja minun henkilöpalvonnan ympärillä.

Voitte joko liittyä joukkooni (oma turboahdettu auto pakollinen) tai jäädä kaupunkiin elämään sammalella ja muulla pahanmakuisella.

Ps. Otetaan vastaan 80-lukulaisia nahkavaatteita, kettinkiä, akselirasvaa ja nitrometaania jos jollakulla sattuu nurkissa pyörimään.

Nastaa perjantaita kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti