tiistai 15. lokakuuta 2013

Herra varjele

Olen nyt kuukauden verran ollut käymättä chilifoorumi.fi keskustelupalstalla poltettuani lopullisesti päreeni foorumin yleiseen tason laskuun. Tuokin informaation mekka on rapautunut aivan onnettomaksi luulosanakirjaksi.

Vaan keskustelulaudat ovat usein käyttäjiensä näköisiä, tässä tapauksessa kretiinien.

Pikainen silmäys paljastaa jonkun pilviveikon diggaavan sinapista niin kovasti, että on syönyt purkillisen kokonaan au naturel. (http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11235.msg266691#msg266691). Upeaa. Uljas uusi maailma. Mitäköhän seuraavaksi? Joku paskantaa housuihinsa ka tekee asiasta lehtiartikkel... Ai niin.

Mitäs muuta.. Aloittelijain osiossa oli ns. Kysy Kärsältä-ketju. Aloittelijat kysyivät ja nimimerkki Kärsä vastasi. Noh, nykyään ketjun nimi voisi olla "Kysy jotain todella helvetin idioottimaista, niin palstalla notkuvat työttömät jotka ovat käräyttäneet aivonsa keksivät sinulle vastauksen."

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=5592.msg266688#msg266688

Jumalauta. Minä olen ollut Amicalla kokkina, joten todella tiedän miltä paska näyttää, mutta täytyy sanoa, että nimimerkki Sorriin raapustukset ovat sellaista kamaa, että jos sitä saisi jäätelönä, niin maku olisi "nougat & kakka".

Noh, foorumit ovat usein käyttäjiensä näköisiä. Ja työttömille häviäjille ei pitäisi myydä internetyhteyksiä lainkaan, sillä he pilaavat koko tiedon valtaväylän.

7 kommenttia:

 1. Äläs ny räyhis oo tommonen, ohan toi ihan hauskaa viihdettä lukee noita juttuja.
  Onkos Sorrii muuten useastikkin kussut sun muroihin?? Tunnut vähän pitkämuistiselta mielenpahoittajalta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hyvän viihteen" käsite lienee subjektiivinen. Itse katson leffoja tai luen Henning Mankelia, kokovartalourpojen tarjoamat itsekeksityt faktat eivät tarjoa viihdettä muussa muodossa kuin hauskojen heittojen; "mä käyn kusella - aijaa meidän auto käy bensalla!!!1".

   Poista
 2. Nykyisin luen todella vähän foorumeita muutenkaan enkä ota chilifooruumiinkaan kantaa. Meillä kun perustettiin Taksifoorumi, siellä noudatettiin tiukkaa moderointia juuri siksi, ettei idiotismi olisi sielläkin ehtymätön luonnonvara. Mutinaa jäähyistä tuli paljonkin mutta foorumi pysyi siistinä. Tiukka moderointilinja sai kannatusta, sillä yleisesti oltiin sitä mieltä että on jo olemassa yksi suomi24.

  Jos alkaa verisuoni pullistumaan, silloin kannattaa ottaa taukoa lukemiseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukauden tauko on liian lyhyt chilidoorumille. Taidan pitää semmoisen loppuelämän mittaisen, ihmisen elo on niin lyhyt ettei sitä kannata tuhlata pässien kanssa. Vähän on ikävä muutamaa tyyppiä, muttei niin ikävä että jaksaisin lukea hymiöillä tavutettua puuroa.

   Poista
 3. Sivusta touhua seuranneena en voi olla kuin samaa mieltä. Varsinkin tiedonhaku on aikamoista... Noh, hakua, kun mistään ei tunnu löytyvän kuin mutuilua.

  VastaaPoista
 4. Onneks lähdit vetää sieltä-vai tuliko jäähyä:) anyway, tsilifoorumi siistiytyi, kun et enää pönkitä heiveröisen oloista itsetuntoasi siellä. Pidä hauskaa plokissas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos arvokkaasta, hyvin jäsennellystä, perustellusta ja monipolveisesta vastauksestasi!

   Pitäkää te kivaa nimimerkkien narttu ja Sorrii kanssa!

   Poista