lauantai 3. maaliskuuta 2012

Valkosipulia leivän päällä

Tämä on helppoa!

Tarvitaan;

Valkosipulia
Ruisleipää
Suolaa, pippuria
Ripaus oliiviöljyä ja vähän voita

ja uuni! 

1. Levitä leivänpalat ritilälle.
2. Ryhdy viipaloimaan valkosipuleita. Metodi on vapaa, voit käyttää veistä, partakoneenterää, voimaa tai mandoliinia. Itse vetelin mandolla. Valkosipulista pitää saada todella ohuita siivuja, yhtä ohuita kuin Antti Kaikkosen valheet!

Taputtele valkkarisiivut ruisleipäviipaleille, ropsi mausteet niskaan ja pari ihan ohutta siivua voita sekä pari ruokalusikallista oliiviöljyä. Paista nopsaan grillivastuksen alla, kunnes sekä leipä, että valkkari ovat rapeita. (Tähän ei mene montaa minuuttia!)

Hei tää yks on palanut...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti