maanantai 12. maaliskuuta 2012

Paistista pihvejä ja kasvishässäkkää

Hihi! Kaikkea sitä nälissää kokkaa!

Naudan sisäpaistia ja kasvishässäkkää!

Tarvitaan; naudan sisäpaistia 400-600g, paprikaa, sipulia, kesäkurpitsaa ja munakoisoa. Sekä sortimentti perusmausteita!

Leikkaa paistista sellaiset kämmenen kokoiset ja 2,5cm paksut pihvit. Nuiji niitä rystysillä kevyesti Kur Moo Tuksen pyhien oppien mukaan.

Hiero pintaan;
Mustapippuria
Suolaa
Chipotle-tabascoa
Vähän tandoori masalaa
Ripaus curryä
Savustettua paprikajauhetta
sekä kuivattua chiliä

Anna tekeytyä hetki, tällä välin voi kätevästi itkettää munakoisot ja kesäkurpitsat. Viipaloi ne, ripottele päälle suolaa ja aseta lävikköön valumaan.

Viipaloi paprika ja sipuli, paista oliiviöljyn ja voin sekoituksessa. Siirrä syrjään.

Huuhtele kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleet.

Paista kesäkurpitsaviipaleet ja laita ne johonkin jossa niistä voi valua ylimääräinen öljy pois. Vaimon kesäleninki imee aika lailla tuota kärtsännyttä oliiviöljyä.

Tee sama munakoisoille.

Paista pihvit kuumalla ja kuivahkolla pannulla, jätä sisältä reilusti roseeksi, kypsä liha sopii HOK-elannon "ravintoloihin".

Nostele veget kerroksittain lautaselle, läski kylkeen ja jos jaksat niin voihan jotain kastikettakin olla. Tällä kertaa tein (taas) perus viherpippuri-kermasoosia jonka ohjetta en jaksa jälleen naputtaa.

Bon eko...
Missä perunat?!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti