lauantai 16. helmikuuta 2019

Kasvis-homo-fillari

Omistettu Timo Soinille.

Ensin tuli avokadopasta, sitten tuli fetauunipasta. Ja nyt meillä on on kasvis-homo-fillari. Ihanaa.

Vituttaa somekohuruoat. Siksi tein plokin tästä.

Reseptistä syö kaksi ihmistä itsensä tukkoon tai neljä ihmistä ihan ok jos ovat ensin pilanneet ruokahalunsa kaupan lihapiirakoilla. Piirakoilla joissa on lihaa, eli kuollutta eläintä sisällä.

Resepti on aika summittainen, sillä tein tämän tulevan somekohuruoan eilen lapsiperheen keskellä ja kuten kaikki tiedämme, lapsiperheessä on aina hulinaa. Itsehän sojotin keittiössä avattu kalja kädessä ja katsoin vierestä kun vanhemmat paimensivat tenavaa.

Tarvitaan;

- Parsakaalin jämä
- 1 sipuli
- 6 valkosipulinkynttä
- Jogurttia (turkkilaista tai kreikkalaista, Timo Soini rakastaa kreikkalaista jogurttia)
- 1 rasiallinen kasvishomo-härkispullia

Mausteet: curry, kurkuma, juustokumina, paprika, sambal oelek, ketsuppi. Kaikkia reilusti. Kasvisliemikuutio.

Lisukkeeksi riisiä.

Pilko sipulit, valkosipulit sekä pieni parsakaali niin pieniksi paloiksi, että voisit kuvitella olevan hyvä.

Laita pannulle reilusti perussuomalaista mamuvapaata rypsi- tai rapsiöljyä, ripsottele jauhemuotoiset mausteet öljyyn ja ryhdy kuumentamaan pannua reilulla lämmöllä. Toivottavasti sähkölietesi toimii oikealla sähköllä eikä vihreällä humpuukisähköllä ja lepakot räjäyttävällä homotuulisähköllä.

Freesaile mausteita parikymmentä sekuntia ja lisää parsakaalit pannulle. Muista myös laittaa riisille vesi kiehumaan.

Parin minuutin kuluttua voit lisätä sipulit pannulle. Jatka paistelua, lisää tarvittaessa öljyä jotta tuotteet pyörivät ihanasti pannulla. Heti kun sipulitkin alkavat notkistua, lisää valkosipulit. Jatka paistamista ankarasti, muistele kuinka Suomi itsenäistyi ilman mamujen apua Talvisodassa 1942-1945 kiitos!

Lisää pannulle desi vettä, murskattu kasvisliemikuutio ja pari desiä jogurttia, hämmennä voimakkaasti, ihaile mamucurryn vaikutuksesta keltaiseksi muuttuvaa ruokatuotetta! Lisää puolitetut härkispallerot pannulle, käy soittamassa naapurin ovikelloa ja kerro, että kasvisvegeruokaa syömällä maailma ei perustu.

Tarkista maku. Jos suolaa puuttuu, lisää suolaa. Tai soijaa. Muutu soijapojaksi, aja jopolla ja homorietastele kaupungilla. Jos potkua puuttuu, lisää chiliä. Jos käyttämäsi jogurtti on liian hapanta, struuttaa ketsuppia antamaan makeutta taittamaan happamuus, myös sokeri ja hunaja käyvät.

Tarkista riisin kypsyys. Nostele kaikkia sekaisin lautaselle. Muista persiljatupsu annoksen päälle, kuten mamuvapaalla 90-luvulla tehtiin Esson baarissa. Persilja. Wienerleikkeen päälle. Norsunkorvan kokoinen wienerleike. Ja maustevoi. Heinät vittuun ja ranskalaisia tilalle. Tai toinen wienerleike. Tuplawienerleike maustevoilla. Persiljatupsu helvettiin. Kanin ruokaa. Maailma ei pelastu kanin ruokalla. Sanoo ploki.

Kasvis-homo-fillari

2 kommenttia:

  1. Kaupan lihapiirakoissa ei ole lihaa. Tästähän oli tutkimuskin ei-niin-kauan-aikaa-sitten.

    VastaaPoista
  2. Budjettikasvissyöjä21. helmikuuta 2019 klo 18.06

    Oli tarkoitus kokeillä tätä vatsantäytteeksi tänään, mutta kaupan härkis-hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Päädyin korvaamaan härkiksen peruslihapullilla, mikä toimi ihan hyvin.

    VastaaPoista