tiistai 8. kesäkuuta 2021

Persut ja luetun ymmärtäminen

Peruskoulutuksesta ei tule leikata enää yhtään, niin huonolla tolalla on luetun ymmärtäminen ihmisillä, etenkin Perussuomalaisilla. 
 
Eilisen mainoskampanjajupakan tiimoilta on toistuvasti levitetty misinformaatiota jonka mukaan Marinin hallituksen asuntopolitiikkan kulmakivi on nk. "ohituskaista" paperittomille maahanmuuttajille. Lukaisin eilen tuon hallitusohjelman (Hallitusohjelma) kahdesti läpi ja siellä ei missään puhuta, kaavailla tai suunnitella sellaista järjestelyä, että paperittomat maahanmuuttajat, maahanmuuttajat, suomalaiset, ruotsin kuningas tai ukko jumala, menisi "jonon ohi pokkaamaan avaimet kerrostalokaksioon". 
 
Samaan, eli oikeaan, lopputulokseen on myös päätynyt Vailla vakinaista asunto RY joka teki asiasta tiedotteen: Tiedote
 
Koska tieto on valtaa, on myös väärä tieto valtaa. Netti on pullollaan isämmaallisten (sic) itkuvirsiä joissa kerrotaan sydäntä riipaisevia tarinoita siitä miten Suomi on maailman sosiaalitoimisto kaikille muille paitsi kantasuomalaisille. 
 
Nämä tarinat ovat kirjoitettu niin pahasti vammautuneella suomen kielellä, että jos se kieli olisi onnettomuuden uhri, sen voisi tunnistaa ainoastaan hammaskartan perusteella.
 
Näissä tarinoissa keskiössä on aina työttömäksi jäänyt nelikymppinen duunari joka on tehnyt jo kuusikymmentä vuotta menestyksekästä uraa ja maksanut veronsa prikulleen. Nyt ollaan oltu asunnottomia jo viisitoista vuotta Helsingissä, neljän lapsen yksinhuoltajana. Lapsilla on diabetes, sydänvika, jalkahiki ja Uudenmaan läänin kokoiset peräpukamat. 
 
Terveyskeskuksessa jonotettiin neljä vuorokautta putkeen mutta sitten kolmesataa somalia otettiin jonon ohi sisään ja kantasuomalaisille sanottiin "menkää kotiinne, kaupasta saa laastareita". 
 
 Kelan toimistossa jonotettiin kämppää, ISIS-terroristit marssi jonon ohi sisään, sapelit vain kalisi vyöllä ja selässä oli juuttisäkit täynnä irtileikattuja päitä (ihan niinkuin Ruotsissa!), sitten kun vihdoin päästään asioimaan niin virkailija kertoo olleensa töissä 90 vuotta ja että ei ole koskaan antanut asuntoa suomalaiselle, koska vasemmistohallitus on näin ohjeistanut. Pleksilasissa on tarra "somali and terrorist lane only", sitten pitikin jo väistää kun romanit tuli jonon ohi Prisman muovikassit ojennettuina ja niihin lapattiin talikolla satasen seteleitä, Kelan johtaja John Kela tuli vielä varmistamaan, että tarvitsevatko Feija ja Allan ostositoumuksen uuteen Bemariin kun edellinen on jo viikon vanha ja varmaan pesun tarpeessa.
 
Työn hakuun ei olla ehdittu, sillä vapaa-aika on kulunut siihen kun ollaan koulutettu kadulta löytynyttä kissaa varastamaan kirurgisen sairaalan roskiksesta amputoituja varpaita ja sormia lasten hengen pitimiksi. Sitten se kissa olikin joku vasemmistosuvakki valepuvussa ja se vei ne eväät. 
 
Minulle ei ole vieläkään selvinnyt, että jos suomalaiset ovat jumalan valittu geneettisesti ylivertainen herrarotu, niin miten on mahdollista hävitä työpaikat ja asunnot kielitaidottomille, rahattomille pakolaisille joilta uupuvat kaikki sosiaaliset kontaktit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti