maanantai 7. kesäkuuta 2021

En aio äänestää enää ikinä

 

Veikkauksen tyypit Rosa Meriläinen etunenässä, ihan pokkana, puhuvat niin paksua paskaa, että sen rinnalla ihan oikea paska ei kelpaa kuin korkeintaan harjoituspaskaksi, Veikkauksen vastuullisuudesta. Siis aivan kirkkain silmin väitetään, että rahapelihaittoja ollaan minimoitu mm. rahapeliautomaatteja vähentämällä ja siinä onnistuttu.
 
Paskanmarjat.
 
Koronapandemia sulki pelikoneet ja Lidl - toimi vastuullisesti - ja poisti rahapelikoneet myymälöistään. Näiden syiden takia pelaaminen väheni.
Tämmöinen luistelu osoittaa vain, mukavasti näin vaalien alla, että 99% poliitikoista on vallan- ja rahanahneita sosiopaatteja joiden suurin synti on pitää tavallisia äänestäjiä idiootteina.
 
Nyt ollaan Kivikkoon rakentamassa helikopterikenttää. Vieressä oli, huom OLI, Malmin lentoasema jolta käsin mm. Rajavartiolaitoksen Vartiolentolaivue lensi. Malmi pitää rakentaa täyteen ja viereen voidaan sitten tehdä vaikka helikopterikenttä. Mitä vittua?
 
Maailman toimivin kaupunki näyttäytyy lähinnä mustana reikänä jossa rahat kupataan veroilla ja rahapeliongelmaisten viimeisillä kolikoilla. Rahojen vastineeksi saadaan hallintohimmeliä hallintohimmelin päälle, rumia elementtitaloja asumistuetulle prekariaatille joka saatanan pusikon ja lammikon sijaan ja kunnanvaltuustot täyteen papukaijan ja panssarilaivan ristisiitoksilta näyttäviä viisikymppisiä opiskelijoita sekä Markun facebookista, jotka sitten tehokkaalla työajalla pohtivat kaikkea tuiki tärkeää kuten miten saada feministisiä hyönteishotelleja Helsingin puistoihin korvaamaan menetettyä biodiversiteettiä ja mahdollisimman paljon kapuloita rattaisiin pienyrittäjille ja autoilijoille.
 
En aio äänestää enää koskaan, koko nyky-yhteiskunta tulisi purkaa. Meillä ei ole enää mitään toivoa, kun julkinen sektori lopulta kaatuu, ja se tulee kaatumaan, tulee meno muuttumaan todella rumaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti