maanantai 8. maaliskuuta 2021

Hyvää naistenpäivää, lakkautetaan naistenpäivä! Tehdään oikeita tekoja tasa-arvon puolesta!

Ja miestenpäivä, lakkautetaan sekin! Näillä teemapäivillä on ollut hyvä tarkoitus mutta ne ovat kääntyneet itseään vastaan tässä narsistisessa ajassa mitä elämme. Suomi on maailman tasa-arvoisimpia maita, kenties jopa maailman tasa-arvoisin maa. Tämän huomaa erityisesti naistenpäivänä, sen sijaan että juhlittaisiin teitä ihania naisia, naiset kaivavat jopa huvittavan epätoivoisesti dataa internetin syövereistä todistaakseen vain, että elämme epätasa-arvoisessa maailmassa.


Olen tänään todistanut, surffatessani somessa yhden aamukakkasession verran, että misogyniaa on mm. valokatkaisimien sijoittelussa, konttorikalusteiden suunnittelussa ja asioiden painoissa. Muistatteko vielä ajan, kun epätasa-arvoa oli se, että naiset eivät saaneet äänestää ja ajaa autolla? Kaikki nämä asiat on saavutettu (Suomessa) joten epätasa-arvoa pitää kaivaa vaikka väkisin, aina löytyy maailmankolkka, jossa naisilla menee huonommin kuin katukoirilla, se miten se liittyy Suomeen, suomalaisiin tai suomalaiseen kulttuuriin ei ole minulle vielä auennut. Sen verran voisin kuitenkin muistuttaa, että kun te kaivatte jonkun kolmannen maailman persläven statistiikkaa esille, ja mainitsette että X% (=puolet kolmannen maailman persläven väestöstä) naisista asuu ilman sähköä ja puhdasta vettä, niin siellä samassa mestassa asuu myös miehiä ja lapsia ilman em. fasiliteetteja.


Eipä sillä, etteivätkö miehet olisi kunnostautuneet uhriutumisen saralla. Kun miestenpäivä koittaa niin johan alkaa itkeminen intin pakollisuudesta, miesten mielenterveysongelmista ja hauraasta maskuliinisuudesta.


Miehet ja naiset; tehkää asioille jotain. Ei ne asiat itkemällä parane.


Kaiken tutkimuksen ja tiedon valossa paras keino lisätä tasa-arvoa, on lisätä koulutusta.


Tässä vaiheessa joku sieltä takarivistä varmaan jo huudahtaa sormi pystyssä että; paras tapa lisätä tasa-arvoa on lisätä tyttöjen ja naisten koulutusta.


Kyllä. Ihan oikein. Siitä päästäänkin siihen, että koulutuksen lisääminen on itse asiassa vasta toiseksi paras tapa lisätä tasa-arvoa.


Mikä sitten on paras tapa lisätä tasa-arvoa? Uskontojen kieltäminen. Siellä missä on hartaimmat fundamentalistit, on myös eniten naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, hyväksikäyttöä sekä sortoa. Missä uskossa ollaan väkevimpiä, tehdään myös kaikki ne epäonnistuneet abortit, estetään naisten kouluttautuminen ja harrastetaan lapsiavioliittoja.


Ei liene mitenkään sattumaa, että nk. vauraissa länsimaissa uskonsa puutteessa käpristelevät feministit ja nykynaiset kääntyvät uuspakanismiin ja luonnonuskontoihin. Kukapa ei tahtoisi olla wiccalainen, yhtä luonnon kanssa ja diggailla sellaisia uskonkappaletta kuin ”tee toisille, kuten tahtoisit itsellesikin tehtävän” jos toinen vaihtoehto on pelata siinä jengissä jossa nainen on keittiöön vangittu synnytysautomaatti, joka ei saa itse päättää omasta vaatetuksestaan ja jota leivotaan kerran viikossa dunkkuun ja hyvässä lykyssä ammutaan takaraivoon hiekkakuopalla jos kerran vuoteen syntyvistä lapsista liian suuri osa on tyttöjä.


Tasa-arvo toteutuu jahka uskonnoista päästään. Uskonnot ovat maailman syöpä ja maailman suurin epäoikeudenmukaisuuden mahdollistaja.


Kirjoittaja on sekakäyttäjä ja liikemies joka haaveilee Malminkartanon täyttömäellä järjestettävästä juuston perässä juoksemiskilpailusta ja siihen osallistumisesta sekä tunnelisodankäynnistä kansainvälistä pedofiili-satanisti-liskoihmisryhmää vastaan (kuuntelin token tuben puol ysin uutiset kännissä okei...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti