tiistai 6. lokakuuta 2020

Mitäs me ilmastosotilaat

 

Nyt on pakko. Tiedätkö mistä puhun? Nyt on pakko meinata jotain ja sä olet joko samaa mieltä tai väärässä.


Maapallo lämpenee ja se on paska juttu. Sille pitää nyt tehdä jotain. Mä ja Make ja pari muuta frendiä mennään nyt pysäyttämään liikenne, ei siksi että se pelastaisi planeetan, mutta me ollaan nyt siinä pisteessä, että kansalaistottelemattomuus tekee sen, mitä aiemmin mikään muu ei ole tehnyt. Tän nyt tajuaa jokainen ja jos ei tajua on väärässä.


Mä, Make ja pari meidän frendiä on itse asiassa vähän isompi liittouma, mutta me ei olla mitenkään järjestäytyneitä, vaikka meillä on kokouksia, eikä me noudateta mitään dogmeja, vaikka ulkomailta käsin onkin annettu suorat ohjeet kuinka toimia. Ja me tehdään kuten on sanottu, mutta se on kuitenkin meidän keksimä juttu. Ja me uhmataan poliisia, ei siksi että meidän asia uhmaisi poliisia vaan siksi, että meistä tulisi uhreja ja kaikki näkisi, että poliisi on paha. Jos poliisi ei ole sun mielestä paha, niin sä olet väärässä ja itseasiassa myös aika paha tyyppi.


Se että poliisi valvoo liikennettä ja läsnäolollaan vähentää rikoksia on vaan valheita ja propagandaa. #ACAB! Toki mä ja Make ja pari muuta frendiä ollaan soitettu poliisille kun pyörä on varastettu, jotakuta on raiskattu puskassa ja Maken eno lähti kännissä ajamaan autolla. Mutta ne on ihan eri asioita #EriaAsia. Ja Suomessa on poliisiväkivaltaa, ihan niinku Jenkeissä. Se ettei kukaan tunne ketään joka olis kauppareissulla pamputettu on vain osoitus siitä, miten isot massat vaikenee poliisiväkivallasta!


Onneksi poliisi nyt kaasutti mua, Makea ja paria meidän frendiä, vaikka me ei tehty yhtään mitään kuten toteltu poliisia ja noudatettu sitä ilmoitusta mielenosoituksesta joka me poliisille annettiin, ja vielä suurempi onni oli, että se saatiin videoitua.


Väitetään, että poliisilla olisi oikeus voimankäyttöön laittoman mielenosoituksen hajoittamiseksi, mutta eihän nyt mitään sellaista tapahtunut, vaan tässä on kyse siitä, että mä, Make ja meidän frendit halusi pelastaa maapallon ja poliisit kaasutti meitä koska ne on pahoja.


Mä ja Make ja meidän frendit ollaan nyt koronapandemian aikana tajuttu, miten tärkeää on pitää luonnosta huolta. Me käytiin aktiivisesti ilmastomarsseilla, jos ne ei vaan sattunut päällekkäin Berliinin- tai italianmatkan päälle. Ei me oltais haluttu mennä lentäen Keski-Eurooppaan, mutta kun lennot oli niin halpoja. Onneksi me saatiin kansalaisäänestää lentoveron puolesta, niin olisi edes kalliimpaa matkustaa lentäen. Make itki onnesta kun kuuli, että ensi reissu Kreuzbergiin maksaa vähän enemmän. Ne oli kyyneleitä ilmaston puolesta. Make on hyvä tyyppi ja äänestää Vasemmistoliittoa aina.


Me kanssa itkettiin onnesta kun koronapandemia lopetti matkustajaliikenteen, mut ei itketty paljon kun ne lentoyhtiöt ei menneet konkkaan. Säästettiin kyyneliä ja riemua jos ne vaikka menis.


Ostettiin syksyä vasten koko perheelle sähköpolkupyörät, että päästään 3km päähän metsään syömään avokadoleipiä ja juomaan mutteripannukahvia, mikä keitettiin alibabasta ostetulla risukeittimellä, joka kyllä vähän suli ja siitä lähti sinistä savua, mikä tiputti oravan oksalta kuolleena maahan, mutta Maken kanssa whatsapattiin iPhone 12x’llä että ehkä se risukeitin ei ole CE-hyväksytty ja ehkä se risukeitin ei kestä kuumaa ja ehkä sen risukeittimen kaasuuntunut olomuoto on tappava eläimille, mutta sitten Make sanoi mulle, että se on päättäjien asia, eikä loppukäyttäjän, pitää huolta, ettei vaarallisia risukeittimiä tuoda maahan.


Make on niin viisas.


Sit Make sanoi, ettei mun kannata menettää mun hyviä biorytmejä kelaamalla näitä vaan mun kandee suoraan äänestää Vasemmistolaista naista ensi vaaleissa. Make vielä viisaasti sanoi, että jos ei äänestä naista, antaa vallan hauraalle maskuliinisuudelleen.


Mut tärkeintä oli oppia arvostamaan lähiluontoa ja lähimatkailua. Sit me oltiin vähän onnellisia kun Lapin matkailulla menee niin huonosti. Nyt me toivotaan, että ne ahneet lappilaiset yrittäjät tajuaa ettei niiden ulkomaisten turistien varassa oleva turismi toimi.


Kyllä siinä mieli lepää kun katsoo avo-ojaa, kuuntelee kolmostien huminaa ja keskustelee perheen kanssa siitä, miten upea maa Suomi on kun meillä on naisvoittoinen hallitus. Perheen lapsia kyllä muistutettiin, että tästä huolimatta Suomi on tasa-arvon kehitysmaa joten miesten vihaaminen on sallittua ja jopa suotavaa. Sanoin vaimolle, että toivottavasti tulevaisuudessa eduskunnassa ja hallituksessa on vain naisia. Että tää on arvokysymys. Koska vain naiset tajuaa empatiaa.


Mutta oli tää koronakesä kovaa aikaa meille ilmastosotilaille, kuten me itseämme Maken kanssa kutsumme. Etätöissä sinniteltiin, mutta huhtikuusta eteenpäin vuoroteltiin jommallakummalla kesämökillä.


Toinen kesämökki on aurinkosähköllä ja toisen kesämökin sähköt maksaa vaimon porukat. Eli hiilineutraalia mökkeilyä.


Onneksi tuli vaihdettua auto isompaan, niin kamat kulki kätevästi, varsinkin kaupassa sai käydä aika usein ostamassa vegaaniruokaa. Kyllä olisi muuten ilmasto onnellinen, kun kaikki tajuaisivat syödä vegaaniruokaa. Eikä se ole oleellisesti edes kalliimpaa. Me ollaan Maken kanssa sitä mieltä, että se on laiskuutta syödä sekaaniruokaa ja se on väärin. Mutta ei me syyllistetä ketään niiden vääristä valinnoista. Ainoastaan väärässä olemisesta. Ja siitä että valitsee olla väärässä.


Maken kanssa kyllä puhuttiin, että auto on paha asia, mutta tuumattiin, että ilman autoa lapset syrjäytyisi. Että vähän on niinku pakko olla se auto, tai muuten olisit paha, niinku poliisit on pahoja.


Mut nyt jonkun tarttisi tehdä jotain. Etenkin ne rikkaat saisi laittaa kortensa kekoon. Onhan meillä Maken kanssa toki ne omistuskämpät Helsingissä, ja sijoituskämpät Helsingissä, mutta eihän tässä nyt olla puhumassa siitä mitä mä, Make ja meidän frendit tekee, vaan siitä että muiden pitäisi herätä ajattelemaan! Onneksi meillä on naishallitus, joka ajattelee empaattisesti. Miehet ROSKIIN! #allmen.


Naiset on paljon empaattisempia kuin miehet, ja tunteet ovat nykyään älykkyyttä. Poliisit taas useimmiten ovat miehiä.


Eli suomeksi: poliisit ovat tyhmiä.


Onneksi tätä meidän asiaa ja poliisin pahuutta on herännyt ajamaan niin moni tyyppi sosiaalisessa mediassa. Ne on meidän ilmastokanssataistelijoita. Kunhan vaan tarpeeksi paljon toistetaan, että poliisi on paha, varallisuus täytyy jakaa tasan kaikkien kanssa ja kansalaistottelemattomuus on hyvä asia, niin saadaan sitä epäparlamentaarista vaikuttamista ja sitten alkaa tapahtumaan. Jotain. Koska jotain pitää tapahtua ja sen saa joku muu tehdä.

1 kommentti: