keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Netti - vitun - kirpparit


Kerran vuoteen tulee sellainen inspis siivota. Siivota ja pistää kamaa kiertoon.

Nettikirppareiden kautta. Virhe. Iso virhe.

Nämä nettikirpparit ovat osoitus siitä, että ihmisillä ei ole enää MINKÄÄNLAISTA suhteellisuuden tai kohtuuden tajua.

Nettikirpparilla joku kyselee sellaisen voimistelukuminauhan perään. On linkannut esimerkkituotteeksi Budget Sportin gumminauhan joka maksaa röökiaskin verran. Tarjoan hänelle käyttämätöntä, avaamattomassa pakkauksessa olevaa Lidlin vastaavaa ilmaiseksi.

Alkuperäinen kysyjä pyytää tuotteesta kuvat. Lähetän ne. Hän ei koskaan palaa asiaan.

Harrasteryhmässä joku kyselee mustavalkoisen kinofilmin perään Helsingin alueella. Kukaan ei vastaa kyselyyn, kuluu puolitoista kuukautta ja kysyjä uppii postauksen. Mietin, että jo on surkeaa olla kuusi viikkoa ilman filmiä; kysyn piruuttani miksei osta filmiä liikkeestä, niitä kuitenkin on useita.

Vastaus: ”Koska liian kallista, ääliö.”

Toinen käyttäjä vastaa, että Fotoykkösestä saatava Agfan MV-kinofilmi maksaa 4,60€/rulla ja on tällä hetkellä MANNER-EUROOPAN HALVINTA mustavalkofilmiä.

”Liian kallista”.

Laitan Hiacen kattokaiteet myyntiin nettiin, nimimerkki Stefan laittaa tuntia myöhemmin aggressiiviseen sävyyn yksäriä: KUVIA???????

Laitan hänelle kuvat. Siitä on nyt viikko. Hän ei koskaan edes katsonut vastasinko.

Myyn kaverin puolesta satkun kaasukeitintä tori.fi’ssä kolmellakympillä. Nimimerkki Timo laittaa viestiä: ”Mikä teho, mikä koko, mistä voin noutaa?”

Vastaan, että tuote on kaverin verstaalla, voin soittaa kaverille miten hän on paikalla ja ilmoittaa sitten sinulle, Timo, että siellä on joku paikalla antamassa sen ja ottamassa rahat vastaan.

Timo vastaa: ”Siis onko tämä sinun keitin ensinkään kun en itse ole sitä luovuttamassa?”

Vastaan Timolle:

”Ei vitsi, nyt kuule jäin kiinni. Sinä Timo Mestarietsivä pilasit rikollisen suunnitelmani, olen tehnyt satoja tuhansia myymällä toisten ihmisten kamaa näiden nurkista, niin että nämä itse vielä antavat tuotteet puolestani. Ajatuksenani olla myydä sinun sohvasi vielä tänään yhdelle hollolalaispariskunnalle niin, että he hakisivat sen huomenna, katso että olet muuten paikalla.”

Voi vitun Timo.

Vaimon käsilaukkuja lojuu kanssa ylenpalttisesti pitkin poikin. Niistä laitan yhden myyntiin.

Heti tulee yhteydenotto. Kolmena päivänä peräjälkeen sovitaan tällit, jotka peruuntuvat aina parin tunnin varoitusajalla. Kerron, että olen tulevan viikon ti-pe Kalliossa töissä varmasti ainakin 11-17 ja otan laukun autoon joten sielläkin voidaan nähdä. Ostaja vastaa, että on itse Kalliossa töissä ja voisi sitten tiistaina hakea laukun. En vastaa tähän mitään, koska viesti ei ole kysymysmuodossa.

Tiistai tulee ja sählään aikatauluni siten, että pääsen lähtemään Kallioon vasta 11:30. Pistän ostajalle viestiä, että olenkin varmasti Kallion seudulla vasta klo 12 eteenpäin. Ostaja vastaa.

”Aijaa tänään sopikin? Et vastannut mitään joten tein jo uudet suunnitelmat.”

Lopulta tein illansuuhun väkipakkotällit jotta sain myytyä vintagemarimekon viidellätoista eurolla.

Tori.fi kautta myyn eräästä kaupasta käteen jääneitä, avaamattomissa pakkauksissa olevia suihkusettejä, ovh 60€ minun hinta 30€, maksu tasarahalla. Joku Juntti-Ismo tulee ostamaan, kaivaa lompakosta 2 x 20€ ja kysyy heti, että saako suihkusetin kahdellakympillä kun minä olin niin huonosti varustautunut kaupantekoon.

Pienen pakottamisen jälkeen saan Juntti-Ismon kaivamaan kaikki kynnyskotelot ja penkkienvälit ja lopulta kädessäni on 20€ seteli ja 7€ pieninä kolikoina. Vittuillakseni avaan vielä paketin ja ripottelen setin styroksmuruineen Juntti-Ismon perhehelvettimallin mazdan takakonttiin. Ismo ei sano mitään, mikä on helvetin viisasta, sillä on paskamaista ajaa autoa silmät umpeenmuurautuneina katkenneita hampaita niellen.

Myyn peltistä työkalulaatikostoa. Tuotteesta on kuvat ja kuvaus: työkalulaatikosto, maalattua peltiä, laatikoissa muovimatto. Ovh. Pari sataa euroa, nyt uloskantohintaan satasella.

Mitä kysyy nimimerkki Niko?

”Onko laatikostossa työkaluja myös?”

On Niko. On tietenkin. Ja kultaharkkoja.

Pöllin 12kpl 60l rakennussaaveja hyvästä syystä. Pistin ne myyntiin Facebookin kautta. Ensin yksi eläkeläinen osti kuusi, toinen kaksi ja kolmas olisi halunnut vielä kuusi. Joutui tyytymään neljään.

Saavien hinta kaupassa oli ehkä 10€ kpl, minä möin 4€ kpl. Hyvitykseksi viimeiselle ostajalle, joka olisi tahtonut kuusi saavia, mutta sai neljä, tarjouduin heittämään saavit tälle himaan autolla. Perillä ostaja alkaa nihkeilemään, 16€ / 4 saavia on aika kallista. Varsinkin kun joutuu itse kantamaan ne asuntoon. Tarjouduin kantamaan ne, mutta tämä ei käynyt.

Sanoin ihan suoraan, että ”mua ei vittuakaan kiinnosta sun pieni eläke, sä tarjouduit ostamaan nää tähän hintaan 4€ kpl ja mä kuskasin ne tänne. 16 euroa tänne ja vähän vitun äkkiä”, mies maksoi nuristen. Pelle.

Sain tuosta myynti-ilmoituksesta vielä yhden geriatrikon ristikseni, kyseli monta viikkoa ilmoituksen poistamisen jälkeen vielä olisiko minulla niitä saaveja. Mikä helvetin saavien kuningas minä muka olen?

Laitan tuolin myyntiin, pistän sille hinnaksi 5€ ettei nyt ihan kaikki renkaanpotkijat tule apajille. Pian löytyy ostajaehdokas. Sanon hänelle, että minulla on auto ja voin kuskata tuolin lähialueelle ilman mitään veloitusta jos vain aikataulut sopivat niin, että siitä ei ole minulle vaivaa.

”Ilman muuta! Minulle käy oikeastaan koska vain!” vastaa ostaja.

Ryhdymme haarukoimaan kalenteria ja käy ilmi, että ostajalle sopii vain ja ainoastaan seuraavan viikon keskiviikko 12-13.

Minun on pakko kysyä; että miksi sanoitte, että käy koska vain, miksette sanonut että onnistuu vain ensi viikon keskiviikkona 12-13?

Ostaja ei osaa sanoa.

Pistän kaverin puolesta ilmoituksen harrasteryhmään, että saatavilla olisi ilmaiseksi moottorinostin.

Ensimmäinen kommentoija: Ottaisin jos ei olisi niin kaukana.

Niin. Minäkin mielelläni olisin vitun rikas ja helvetin taitava soittamaan kitaraa. Jos kirjoitan sen tänne Facebookkiin, niin ehkä se toteutuu?

Yhden pyöränrungon laitoin huuto.nettiin. Se meni heti jollekin lappilaiselle. Ilmoitin, että ostohinta on hyväksytty ja tässä tilinumero, vastauksena tuli osoitetiedot. Tämä oli ehkä puoli yhden aikaan päivällä.

16:30 tulee kyselyä, että joko runko on Matkahuollossa?

Vastaan, että olen iltaan asti töissä, YRITÄN saada rungon seuraavana päivänä Matkahuoltoon.

Seuraavana päivänä ensimmäinen viesti tulee aamuyhdekseltä; ”Joko?”. Samat viestit tulevat myös klo 10, 11:30, 12, ja 13:30. Kello 15 tulee tekstiviesti ”JOS RUNKO EI OLE NYT MTKA HULLOSSA TEEN RIKOS ILMOTUKSEN PETOKSESTA MINULLA ON SINUN KAIKKI YHTEYS TIEODT POLIISI TULEE KOHTA OVELLE”.

Oli muuten viimenen tuote jonka möin kolmoskehän pohjoispuolelle.

Huuto.netissä möin myös Oraksen hanoja. 2 kk käytössä olleet hanat vaihdettiin uusiin hienompiin ja minä sain pitää vanhat.

Hanan ovh.parisataa euroa, minä pistin myyntiin hintaan 50€.

”Ostaja”: Mikä on tiukka hinta?
Vastaan: 50€
”Ostaja”: Okei. 20€ sis postit?
Vastaan: Ei. Tämmösen tuotteen postikulut on sen kympin ja en mä viitsi 250€ hanaa myydä kympillä.
”Ostaja”: Haist vittu!

Tulisieluisia ostajia ovat myös kamerafanit; pistin yhden kameran myyntiin hintaan 200€ ja heti oli potentiaalinen ostaja inboxissa.

”Moro! Onks kamera vielä vapaana?”

- On.

”Okei. Mä ajattelin tarjota 80€”

- Okei. Mä ajattelin saada siitä 200€
”VITTU KUKAAN HALUA SUN PASKAA KAMERAA 200 VITUN € EUROLLA!”

- Kiitos mielipiteestä.

No myönnetään, että möin sen yhdelle jannulle hintaan 180€ kun tämä osasi tarpeeksi härskisti tingata. Tykkään kun tingataan härskisti.

80€ :D voi vittujen kevät.

Ja sitten on nämä nihilistit. Myyt jotain keilapalloa vitosella niin dorkat pistää viestiä; sisältyykö postikulut.

FB-kaupunginosaryhmässä myyt jotain ja laitat ilmoitukseen: voin toimittaa Käpylä/Kumpula alueelle. Ostaja pyytää kuljetusta, kysyt osoitteen, se on Jakomäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti