maanantai 1. elokuuta 2011

Aamiaisjytky

Grrrr...
Tämän safkan nimi on mahtipontisesti aamiaisjytky. Sternolla oli ruokalaji nimeltä Jytky ("Fatty" lontoonkielisenä versiona). Tämäkin menee kategoriaan krapularuokaa! Leipää, lihaa, chilimajoneesia, kananmunaa yms.

Kuutioi nauta (paistia tai ulkofilettä, rahamiehet duunaa tämän sisukasta samalla kun höylätty tammi palaa takassa...) max sentti-kertaa-sentti kuutioiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Siivuta yksi tai kaksi sipulia ja kuullota ne rapeiksi sekä makeiksi, nosta lautaselle syrjään.

Paista nautakuutiot kuumalla pannulla voissa nopeasti. Siis todella nopeasti ja todella kuumalla pannulla. Tarkoitus olisi, että jokainen kuutio on medium sisältä! :D

Sekoita karamellisoituneet sipulit ja paistetut kuutiot ja ryhdy paistamaan kananmunia, mausta ne suolalla, pippurilla ja tabascolla.

Paahda hyvälaatuista maalaisleipää, oikein isoja paloja!

Kasaa aineksista leipiä, päälle chilimajoa. Nautitaan kuuman ja vaffan kaffen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti