torstai 14. toukokuuta 2020

Voimia ja jaksamista Viikin Prisman henkilökunnalle

Toukokuussa 2017 olin urheiluvälineostoksilla ja oli kyllä mielenkiintoista Prismassa, olin tosiaan ostamassa kolmatta koripalloa 72 tunnin sisään ja asioidessani reklamaatiotiskillä oli edessäni stereotyyppinen Kummelista repäisty hahmo, eli formuloita seuraava, Citymarketin vaatteisiin pukeutuva ensimmäisen polven hesalainen (sic) joka halusi ehdottomasti asioida vanhemman naispuoleisen ASPA-rouvan kanssa.

Hän päästi minut ohitseen, avautuvalle aspalle, ja pääsin palauttamaan Wilsonia (koripalloa). Sain rekkulan tehtyä ja aspa ryhtyi täyttämään papereita, tällä välin formulajuntti oli päässyt asioimaan em. rouva-aspan kanssa ja kuuntelin sivusilmällä mitä ihmettä jannu oikein halusi. Ensiksi tämä kovaan ääneen ilmoitti, että haluaa jättää suullisen palautteen, mutta "ei tolle" - osoittaen minun aspaani, joka ilmeisesti perussuomalaisten silmälasien läpi katsottuna oli sateenkaarenvärinen gay-kuningatar, jäin pöyristyneenä kuuntelemaan tämän jannun avautumista.

Hepulla ei ollut muuta ilmoitettavaa, kuin että kalatiskillä oli kolme myyjää mutta vain kaksi käytti kumihanskoja. Ja lisänä tämän kumihanskattoman kalamyyjän syntilistassa oli vielä, että hän on aivan Axl Smithin näköinen.

Heppu otti tietenkin - suomalaiseen tyyliin - vähän lisäkierroksia siinä steppaillessaan manukoivisto-sandaaleissan ja kertoi varmuuden vuoksi tarinan vielä toiseen kertaan, siltä varalta että aspa on kuuro tai debiili, tällä kertaa hän kahteen otteeseen mainitsi, että kalatiskin kaveri on AIVAN Axl Smithin näköinen. Todennäköisesti sekä minä että aspa jäimme epätietoisuuden tilaan sen suhteen että mitä asialle pitäisi tehdä. Ehkä ihmisiä voisi kieltää saapumasta töihin Axl Smithin näköisinä tai jotain?

Voimia ja jaksamista Viikin Prisman henkilökunnalle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti