perjantai 22. maaliskuuta 2019

Maailman onnellisin kansa, tai ainakin ristiriitaisin

Helsinkilän Sanomissa ja muuallakin kerrottiin, että suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa.
Onnesta en tiedä, mutta ainakin suomalaiset ovat maailman ristiriitaisin kansa.
Kaikkien mielestä Sami Hedberg on aivan paska koomikko, silti hänen keikkansa ovat aina loppuunmyytyjä.
Sama juttu Cheekin kanssa, hänen musansa on valtavirtaa kosiskelevaa listaradioskeidaa, silti stadionit on myyty loppuun. Kahdesti.
Kotipizza on kuulemma aivan paska. Pizzat on pahanmakuisia ja aivan liian pieniä, niillä ei lähde nälkä ja kalliitakin ovat. Silti ketjun tulos ja vakavaraisuuskäyrät ovat nousujohteisia kuin teekkarin humala vappuaattona.
Hesburger vasta paska ruokapaikka onkin. Turkulainenkin. Hyi hitto. Ranskalaisissaan on parsinneuloja ja hampurilaisetkin ovat sellaisia, kuin olisi wettexriepujen väliin laitettu kiintokuutio pahaa majoneesia jonka seasta kuminen pihvinriekale huutaa ääneen "antteeks et oon olemassa!", silti uusia toimipisteitä avataan pitkin maailmaa ja ketju tahkoo tulosta.
Jonkun tuoreen tutkimuksen mukaan 60% on vähentänyt lihansyöntiä ilmastonmuutoksen takia, lihatuottajien mukaan myynti on pysynyt samana.
Eineksia ei osta kukaan, ei ainakaan niitä kuvottavia Saarioisen roiskeläppäpizzoja. Joita Saarioinen valmistaa 18 000 000 kappaletta vuodessa.
Rediin ei voi mennä koska sinne eksyy, kaikki eksyvät sinne. Paitsi että kukaan ei ole sinne eksynyt ja nälkään kuollut. SRV ja YIT ovat kuulemma molemmat menneet konkurssiin jo kolmasti Redin ja Triplan rakentamisen aikana kun asunnot eivät käy kaupaksi, vaikka niistä myytiin jo puolet ennakkomarkkinoinnissa kaksi kolme vuotta sitten.
Persut on hirveitä juntteja ja rasisteja, kirjaimellisesti kukaan ei tiedä ketään joka olisi äänestänyt persuja. Silti ne on puolue Arkadianmäellä. Sama pätee Keskustaan, Kepu pettää aina eikä kukaan äänestä enää niitä. Paitsi aika moni.
Yle on kanssa sellainen laitos, että vain idiootti katsoo sen antia (sanaleikki hah hah). Fiksut jättivät aikoinaan TV-lupamaksun maksamatta, nyt pitää valehdella verotuksessa YLE-veron verran. Ja Yle näyttää vain uusintoja, siksi verorahoille ei saada vastinetta. Silti Ylen ohjemat ovat vuodesta toiseen ne mitkä keräävät eniten katsojia ja Yle Areena monellakin barometrilla arvostettu juttu.
Vakuutusyhtiöt vasta kusetusta ovatkin. Kuka tahansa jolla on edes humalaisen kuusivuotiaan tasolla oleva laskutaito tietää, että on sulaa hulluutta kantaa rahaa vakuutusyhtiön ovista sisään vain siksi, että ne korvaisivat kun jalka katkeaa tai kännykkä hajoaa, paljon fiksumpaa on pistää rahaa säästöön erilliselle tilille pahan päivän varalle. Käytännöllisesti katsoen kellään ei ole tämmöistä puskurirahastoa olemassa.
Kaikki ovat mielestään helvetin ahkeria ja tunnollisia ihmisiä, silti jotkut lykkäävät töihinlähtöä yhteentoista asti aamupäivällä horistakseen blogissa omia "todella mielenkiintoisia havaintojaan".
Nastaa viikonlopppua kaikille.

1 kommentti: