keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Kannabiksen vaaroista

Ylen uutisten mukaan Kanada on laillistanut kannabiksen kaiken käytön.

"Kanadassa on laillista käyttää kannabista kaikkiin tarkoituksiin. Kanadan kansallisen televisioyhtiön CBC:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) ensimmäiset kannabiskaupat avautuivat Newfoundlandissa Kanadan koillisrannikolla keskiyöllä tiistain vaihduttua keskiviikoksi. 

Keskiviikkona voimaan tulevan lain mukaan aikuiset saavat pitää hallussaan enimmillään 30 grammaa laillisesti ostettua kannabista. 
Uusi laki lopettaa Kanadassa vuodesta 1923 voimassa olleen kannabiskiellon."

Nyt tietenkin ihmiset hehkuttavat, että milloin Suomessa laillistetaan tuo paholaisen parsakaali, psykoottista hulluutta ja riippuvuuden noidankehään suistava kammottava yrtti!

Kuten kaikki fiksut aikuiset tietävät, on helvetin vaarallista touhua laillistaa huumemyrkky!

Meillä suomalaisilla on geneettinen alttius alkaa kannubiksien väärinkäyttäjiksi, maailmallahan ihan yleisesti puhutaan "Suomalaisesta pilvipäästä" kun tarkoitetaan ihmistä joka ottaa heti perjantaina töiden jälkeen kymmeniä cannabispiikkejä ja toikkaroi sekavana riitaa haastaen.

Kuinka lukemattoman monta perhettä on hajonnut, kun kristilliset perhearvot hylännyt perhe on päättänyt katsoa sormien läpi paholaisen parsakaalin imemistä tai piikittämistä suoraan verenkiertoon silmämunan kautta ja sitten on päädytty lehtien palstoille kun kirves kourassa ollaan riehuttu ja ajettu perhe lumihankeen jouluaattona?

Gannabiksen säännöllinen käyttö aiheuttaa mm. pahanhajuista hikoilua, silmien pullistumista, lukihäiriön, kakkaamisongelmia, karvoja jalkapohjissa, häntäluun liikakasvua sekä kierosilmäisyytttä. Mielenterveysongelmista puhumattakaan!

Ja "pilven" vaarattomuuskin on kyseenalaista, minäkin tunnen tapauksen jolle kävi köpelösti! 

Mummon kummin kaiman serkun parturin velipoika oli tulossa Jyväskylästä Helsinkiin tapaamaan isoäitiään joka asui Kannelmäessä. Peläten, että hesalaiset raggarit hakkaisivat "landejuntin" tämän avatessa suunsa tietä kysyeessä, oli tämä henkilö opetellut sitä hesan slankia jota joka paikassa hesoissa haastellaan!

Rautatieasemalla hän oli sitten kysynyt vastaantulijoilta "Jou, miten mä pääsen Kantsuun?" luullen, että Kannelmäki on slankikielellä Kantsu. 

No nämä tuntemattomat asemalla hengaajat olivatkin olleet vaarallisia huimausainediilereitä ja tämä Jyväskyläläinen nuorimies oli tietämättään tilannut heiltä YLIANNOSTUKSEN KANNABIKSIA! ("Kantsu" tarkoittaa katuslangissa kaikkein vahvinta, tislaamalla valmistettua gannabics sadivaa, eli kannubista).
 
Siinä ei ehditty kissaa sanoa kun kymmeniä kannabikspiikkejä oli ruiskutettu tähän onnettomaan sieluun joka jäi välittömästi koukkuun tähän iljettävään huimausainekseen!!! 

Hän selvisi vaarallisesta kannunbischyliannostuksesta, mutta syrjäytyi ja muutti Keravalla ja hänen hikensä alkoi haista kuten narkomaaneilla, ja hän alkoi pukeutua räsymatosta tehtyyn ponchoon, kuten narkomannit pukeutuvat ja hän joutui myymään kiiltokuvakokoelmansa sekä lapsesta asti keräämänsä Supikoira Roi kirjansa rahoittaakseen mm. Eri keeperin imppaamisen ja muiden huumeiden käytön. 

Ja tämä tarina on tosi!!!!

2 kommenttia:

  1. Luojalle kiitos että tulin lukemaan tämän. Olin jo pistämässä ensimmäistä hasis neulaa laskimooni tullakseni paremmaksi hevi muusikoksi. Todistit kuitenkin niin ihanasti että Jeesuksen rakkaus riittää toistaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muista rukoilla joka päivä, ettei mieleesi vaan tulisi tuprutella tahi piikittää cannubiksia eli Paholaisen Parsakaalia!

      Poista