Joskus tulee otettua vähän reippaammin. Esimerkiksi jouluna, 
juhannuksena ja vappuna. Joskus ihan vain siksi, että verottaja vie 
tuhkatkin munista rahoittaakseen kreikkalaisten nauhakenkäbonukset.
Silloin
 kun tullut napattua vähän enempi märkää, enemmän kuin että henki 
haisisi ja kaatuilisi, saattaa aamulla olla hivenen tönkkö olo. Toisin 
sanoen, on sellainen buuttis, että oksat pois ja pala latvaa.
Silloin tulee ravita itseään jollain rasvaisella ja suolaisella.
Kuten esimerkiksi tällaisellä darrapannulla!
Annos
 on improvisoitu jääkaapista löytyvistä peruselintarvikkeista! Jos samaa
 ei löydy, muista ostaa tavarat valmiiksi ennen ryyppäjäisiä!
Ota talon isoin paistinpannu ja aseta se liedelle, lämpöä kehiin.
Ryhdy
 paistamaan pekonia pannulla, paista pekonit oikein rapeiksi! Samalla 
silppua pikapikaa pari isohkoa sipulia. Kun pekonit ovat valmiita, nosta
 ne lautaselle ja viskaa sipulit pekoninrasvaan tekeytymään, lisää reilu
 nokare voita! 
Pilko pari valkosipulinkynttä pannuun, varo etteivät sipulit pala. Kuullota sipulit makeiksi.
Nosta
 vähän lämpöä ja pilko pannuun eiliseltä ylijäänyttä keitettyä perunaa, 
laita runsaasti. Ryhdy ottamaan pottuihin väriä. Itse lisäsin vielä 
kourallisen pilkottuja herkkusienen jalkoja jotka olivat jääneet yli 
edellispäivän aurajuustotäytteisistä, pekoniin käärityistä 
herkkusienistä (oli muuten helvetin hyvää).
Lopuksi lisää vielä 
kourallinen tai kaksi kuutioitua grillimakkaraa tms. lihatuotetta. 
Mausta suolalla ja mustapippurilla - runsaasti! Murenna paistetut 
pekonit vielä joukkoon!
Pyörittele tovi pannulla, samalla riko 10
 kananmunaa astiaan ja vatkaa rakenne rikki. Nosta lämpöä ja kippaa 
munamassa pannulle. Nostele ja hämmentele varovaisesti, jotta koko roska
 kypsentyy varmasti.
Nautitaan heti kuuman kahvin kanssa, jos on sunnuntai voi kahvin seuraksi ottaa vielä pienen viskituikun!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti