Bongaa jostain edullista ja laadukasta naudan sisäpaistia, leikkaa se pihveiksi.
Suorita "mekaaninen mureutus" eli piäksäjäiset. Ei kun taputtele piffejä nyrkeilläsi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuori
ja kiehauta parsat. Olen laiskalla tuulella ja viittaan itse omaan
tekstiini, sen sijaan että kirjoittaisin oikeat ohjeet. ---> http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/2011/05/parsaa.html
Ovatko
parsat kiehuneet? Keksi tapa pitää tovi lämpiminä, itse laitoin
voinokareen kanssa uunivuokaan ja ~50 asteiseen uuniin. Tässä vaiheessa
pihvipannunkin pitäisi olla lämmin.
Paista pihvit, lämmitä samalla kattilassa yksi tetrallinen Portti-tuoteperheen bearnaise-kastiketta.
Jep,
minähän en veivaa bearnaisea alusta loppuun ennenkuin Suomessa on alkot
auki sunnuntaisin. Sitäpaitsi tuo Portin soosi on ihan hyvää, kun sitä
parantaa voinokareella.
Sitten kaikki lautaselle ja syömään! Muista raastaa vähän parmesania tai pecorinoa parsojen päälle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti