Tämä on yksi monista versioista, jossa yritän naittaa chiliä ja sieniä pastakastikkeen muodossa. Arkistojen kätköissä pitäisi olla vastaava resepti jossa sieninä käytetään yksinomaa kanttarelleja. Laitan sen blogiini jahka löydän sen.
Tarvitaan:
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
6-8 herkusientä
1-2 aji cristalia
2 dl kermaa
mustapippuri/suola
1 tl punaviinietikkaa
1 tl hunajaa
Sipulit ja chili pilkotaan ja heitetään pannulle, kuullotellaan oliiviöljyssä (ja nokare voita messiin tietysti). Kun sipulit alkavat olla läpikuultavaisia, lisätään sienet. Sienet lisätään 3-4 erässä, sillä ne sisältävät runsaasti vettä ja jäähdyttävät pannun jos ne nakataan kaikki kerralla.
Kun sieni&sipuli&chili alkaa näyttämään herkulliselta, lisätään mausteet ja kerma. Keitellään hissuksiin kasaan.
Itse kiehautan pastat toisella levylle ja kun passeli al dente-kypsyys on saavutettu, valutan ne lävikössä, siirrän takaisin kattilaan ja kippaan kastikkeen sekaan. Hämmennän koko roskaa hetken aikaa kuumalla levyllä ja nostelen lautasille.
Valitettavasti tästä annoksesta ei saatu kuvaa, se katosi parempiin suihin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti