tag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post6437259146661456225..comments2023-11-06T11:36:03.394+02:00Comments on Horinaa ja safkareseptejä: ValkosipulikermaperunatKid Henryhttp://www.blogger.com/profile/05412475639111241900noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-12224558199283607052019-12-04T17:28:03.153+02:002019-12-04T17:28:03.153+02:00Kiitos, kiva kuulla!Kiitos, kiva kuulla!Kid Henryhttps://www.blogger.com/profile/05412475639111241900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-85363545376963361502019-12-04T15:48:41.146+02:002019-12-04T15:48:41.146+02:00Me on tehty tällä sun ohjeellas jo monta kertaa! T...Me on tehty tällä sun ohjeellas jo monta kertaa! Tää on ihan paras ohje mitä netistä löytyy! Ja tosiaan KUOHUKERMAA ja VALKOSIPULIN KYNSISSÄ EI SÄÄSTELLÄ! =)Astanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-71616779696447672482012-03-17T15:22:42.120+02:002012-03-17T15:22:42.120+02:00Menee testaukseen! Kiitos vinkistä!Menee testaukseen! Kiitos vinkistä!Kid Henryhttps://www.blogger.com/profile/05412475639111241900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-17965499208916356652012-03-16T09:00:34.539+02:002012-03-16T09:00:34.539+02:00Suosittelen myös kokeilemaan kermaperunoiden tekoa...Suosittelen myös kokeilemaan kermaperunoiden tekoa paistinpannulla. Eli pähkinänkuoressa = perunasiivut paistinpannulle, siitä kullanruskea väri ja kerma perään. Haudutus niin kauan että potut ovat varmasti kypsiä. Valkosipulia sitten voi lisätä jos haluaa tehdä valkosipulikermaperunoita.<br />Tietty tässä se annoksen suuruus on aika rajoitettu, mutta kyllä kahdelle ihmiselle siitä pöperöt tekee! Itse ainakin olen mausta tykännyt enemmän, kuin mitä uunissa tulee.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-50013232624475125062011-08-25T10:56:33.990+03:002011-08-25T10:56:33.990+03:00Kiitoksia kehuista!Kiitoksia kehuista!Kid Henryhttps://www.blogger.com/profile/05412475639111241900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-23012782133075540612011-08-24T17:47:44.224+03:002011-08-24T17:47:44.224+03:00Mie tein pari vuotta sitten pääsiäisenä valkosipul...Mie tein pari vuotta sitten pääsiäisenä valkosipuli-kermaperunat, joihin tuli kuorittua semmoiset nelisenkymmentä valkosipulinkynttä. Eipä ollut kukaan ostanut solo-valkosipuleita, kuten pyysin. Noh, määrä kuulostaa isolta mutta lopputulos ei ollut liian valkosipulinen. Toki perunaa oli varmaan joku 2-2,5kg. Miulla on tapana sekoittaa murskatut tai hienonnetut valkosipulit öljytilkkaan, ne tuntuu levittyvän niin paremmin perunoiden päälle - en freesaa mitään tosin. Sama soossi toimii myös pizzan päälle! :) <br /><br />Mukava blogi sinulla, ensimmäistä kertaa olen täällä vierailulla, kun löysin linkin paahtajan blogista.cebichttp://cebic.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-22089534109670897552011-08-09T21:52:20.646+03:002011-08-09T21:52:20.646+03:00Voimavirtaa kiveksiin niille jotka käyttävät ruoka...Voimavirtaa kiveksiin niille jotka käyttävät ruokakermaa!Kid Henryhttps://www.blogger.com/profile/05412475639111241900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3015354670161615522.post-69333972739166327052011-08-08T22:04:15.275+03:002011-08-08T22:04:15.275+03:00Toi kermakommentti on kyllä niin pirun totta!
Duun...Toi kermakommentti on kyllä niin pirun totta!<br />Duunissa tekee mieli läväyttää avokkaalla, kun joku spede kysyy ruokaohjetta antaessa, kerman kohdalla, että "ai, ruokakermaako?"!<br /><br />Tässä kohtaa sivistän yleensä, että kermaa saadaan lehmästä, ei rypsi nimisestä kasvista!<br /><br />Kaikella ne ihmiset yrittää hyviä raaka-aineitaan saada kauhean makuiseksi...Lihamestarinoreply@blogger.com